O NAMA

Dobrodošli u svet PIONIR-a, gde se tradicija, inovacija i strast prepliću kako bi stvorili jedinstveno iskustvo zabave od 1988. godine.


Naša Priča

Kompanija PIONIR je osnovana 1988. godine s vizijom da postane sinonim za uspešno poslovanje u regionu. S velikom energijom i verom, izgradili smo fabriku koja se ističe u proizvodnji bilijarskih stolova, stonih fudbala, pikada, casino kabineta i opreme, građevinske stolarije, kao i u izradi i opremanju enterijera. Ova raznovrsnost naših aktivnosti odražava našu posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda širokom spektru industrija.


Tehnološka Izvrsnost


U procesu proizvodnje, koristimo najsavremenije tehnologije, uključujući moderne CNC mašine, lasere, robotsko zavarivanje i mnoge druge inovativne metode. Ova tehnološka izvrsnost omogućava nam da stvaramo proizvode visokog kvaliteta koji se ističu u performansama i estetici.


Partnerstvo s Kupcima


Naša priča nije samo o proizvodima, već i o partnerstvu s našim kupcima. Zaigrali smo igre bez granica, ostvarili njihove i naše snove, i stvorili proizvode koji nadmašuju očekivanja. Želimo da našim kupcima pružimo ne samo proizvode već i iskustvo bez ograničenja, gde mašta i mogućnosti daljeg razvoja nisu samo dozvoljeni, već su i podsticaj.
Budućnost Igračkih Inovacija
Nove generacije iz naše porodice donose nove ideje i snagu. S njima, koračamo dalje u tehnološki razvoj novih proizvoda koji će oblikovati budućnost igara na sreću. Verujemo da vam nije potrebna samo sreća, već i kompanija PIONIR koja će sreću pretvoriti u stvarnost kakvu ste uvek želeli.

PIONIR – Gde se prošlost sastaje s budućnošću, stvarajući igre koje se pamte.

Misija

Vrednosti