Način plaćanja

Plaćanje poručene robe putem naše internet prodavnice, www.pionirgames.com možete izvršiti na sledeće načine:

  1. Plaćanje pouzećem

Celokupan iznos narudžbine plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kuriru na ruke. Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, molimo Vas da pripremite gotovinski iznos za plaćanje kada kurir dođe na Vašu adresu.

  1. Virman

Postoji mogućnost plaćana virmanom za pravna lica. Ukoliko želite da izvršite plaćanje na ovaj način, pošaljite nam podatke na email adresu, na osnovu koje ćemo Vam formirati profakturu. U ovom slučaju je 100% avansno plaćanje.

3. Platnom karticom

(Visa, MasterCard, Maestro, Dina) – Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali platnu karticu bićete preusmereni na stranicu pružaoca platnih usluga – WS Pay. Na tom sajtu vršite unos podataka Vaše platne kartice. Ukoliko je transakcija izvršena, bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je rezervacija sredstava uspešno obavljena i tu ćete imati mogućnost da, ukoliko ste registrovani korisnik, sačuvate upotrebljenu platnu karticu na Vašem nalogu.
Nakon isporuke naručenih proizvoda rezervisana sredstva će biti skinuta sa kartice. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, bićete takođe vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo pružaocu platnih usluga kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama pružaoca platnih usluga. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi